Bariere acces auto

Bariere acces auto

Sunt 68 produse.

Se afiseaza 1-12 din 68 produs(e)

Referinta: GIOTTO 30 BT

Marca: BFT

BFT GIOTTO 30 BT Bariera cu brat 3 metri

Bariera automata BFT pentru acces auto cu brat din aluminiu de 3 metri timp de deschidere 3 secunde, folosita pentru gestionarea acces stradal, industrial sau ca simpla bariera parcare.

Pret 4.423,65 lei Pret de baza 4.656,47 lei
Mai multe
Disponibil exclusiv online

Bariere - practice in restrictionarea accesului auto in parcari, garaje si zone rezidentiale sau industriale. Barierele automate destinate traficului intens cu bucla inductiva sau actionare cu modul gsm. Automate sau manuale cu deschidere rapida la detectia autovehiculelor si chiar la citire numerelor de inmatriculare prin sistem LPR. Sistemele de bariere difera prin lungimea bratului, viteza de deschidere si traficul recomandat. La instalarea de bariere automate trebuie sa asigurama protectia la inchidere accidentala sau optiune de deschidere manual in caz de avarie. Pentru subsoluri sau parcari de interior, bariera se va configura cu brat articulat pentru a permite deschiderea bratelor la limita de inaltime a parcarii. Bariera automata este dimensionata pentru diferite moduri de exploatare si dimensiuni. 

Multe bariere sunt dotate cu echipamente care permit doar persoanelor care au un cod sau o carte de trecere să intre. Într-adevăr, vederea unei bariere automate este adesea suficientă pentru a se asigura că proprietatea nu este vizată de indivizi pentru furt, terorism sau pur comportament antisociale deoarece nu pot intra. Nu numai că barierele de acest tip mențin zonele de acces sigure, angajații și alte persoane autorizate care sunt permise printr-un sentiment real de securitate și siguranță. Mai multe despre bariere ......

 

Întrebă despre preț și alte configurații