Automatizari porti batante

Automatizari porti batante

Sunt 72 produse.

Se afiseaza 1-12 din 72 produs(e)

Referinta: HOPPKCE

Marca: Nice Automatizari

Automatizare brat articulat pentru porti batante HOPPKIT

Automatizare pentru porţi batante cu canaturi de până la 2,4 m, chiar şi cu stâlpi mari şi structuri uşoare. Motoreductor electromecanic ireversibil 24 Vdc. cu braţ articulat și montare externă. Ideal pentru utilizare intensă. HoppKit este un produs din gama de automatizari porti batante Nice.

Pret 2.929,00 lei
Mai multe
Disponibil exclusiv online

Automatizari porti batante pentru porti simple sau duble cu deschidere in interior sau exterior de tipul portilor cu balama numite porti batante. Instalarea automatizarilor de porti este de tip aplicat sau ingropat, aceasta fiind ce mai estetica si recomandata. Deschiderea din telecomanda a portilor automate se poate face total sau partial doar pentru accesul pietonal, functie disponibila la modele avansate. In caz de avarie portile automate pot sa functioneze cu baterie de back up sau daca aceasta nu este instalata portile se vor debloca manual cu cheia de deblocare. Inchiderea automata a portilor se poate face la un timp configurat sau dupa trecerea prin fotocelule.  Porti automate batante, sisteme pentru porti automate grele si uz rezidential

Transformați-vă porțile batante într-un sistem modern și funcțional cu ajutorul automatizărilor special concepute pentru ele. Automatizările pentru porțile batante vă oferă comoditate și siguranță, permițându-vă să deschideți și să închideți porțile cu o simpla apăsare de buton. Indiferent dacă este vorba despre porțile de acces la proprietatea dumneavoastră, la garaj sau la o clădire comercială, sistemul de automatizare pentru porți batante vă facilitează viața de zi cu zi. Beneficiați de tehnologii avansate precum telecomanda, tastatura sau senzorii de proximitate, care vă permit să controlați accesul în mod convenabil și să vă protejați proprietatea. Descoperiți soluțiile personalizate de automatizare a porților batante, care se integrează armonios în designul existent și oferă o funcționalitate fiabilă și durabilă. Simplificați-vă rutina zilnică și adăugați un plus de confort și securitate cu automatizările pentru porți batante.

Automatizari porti batante

Întrebă despre preț și alte configurații