Eficient, practic si mai rapid: Spido600, noua solutie Nice pentru usi de garaj

Eficient, practic si mai rapid: Spido600, noua solutie Nice pentru usi de garaj

- Categories : Automatizari porti

Nice, producator mondial in solutii pentru case inteligente, securitate si automatizare a locuintelor si cladirilor,  prezinta noul sau motor pentru usi de garaj Spido600  cu centrala si receptor integrate. Acest nou motor permite controlul de la distanță al ușii garajului cu aplicația MyNice Welcome și interfețele IT4WiFi și IBT4N.

Spido600 este un operator electromecanic pentru automatizarea ușilor secționale de până la 9,6 metri 2  și ușilor suspendate proeminente și neproiectante până la 10,5 metri 2 , cu deschiderea ușii de garaj de doar 10 secunde.

Unitatea de control livrată cu produsul, pe lângă alimentarea motorului de curent continuu, garantează reglarea optimă a cuplului și a vitezei motorreductorului, măsurarea precisă a pozițiilor și pornirea și închiderea treptată, precum și detectarea obstacolelor. De asemenea, este echipat cu un contor intern care permite inregistrarea operatiilor efectuate de motorreductor pe durata de viata a acestuia.

Acest nou motor este avantajos atât pentru instalator, cât și pentru utilizator. Programarea nu a fost niciodată mai intuitivă datorită noului  sistem digital de limită de cursă , cu  afișaj cu o cifră  ca suport, care, de asemenea, nu necesită instalarea sau reglarea întrerupătoarelor de limită mecanice de pe ghidaj.

In ceea ce priveste facilitatile pentru utilizator, datorita posibilitatii de conectare a automatizarilor cu Wi-Fi sau Z-Wave, Spido600 devine inca un element al ecosistemului digital al casei inteligente.

În plus, Spido600 facilitează instalarea și fiecare operațiune datorită noului său design funcțional și sigur. Noul ghidaj măsoară 30 de milimetri în înălțime și are cărucior și cap complet integrate, astfel încât transportul se efectuează în deplină siguranță. Pentru a se adapta la toate mediile, inclusiv la cele mai înguste, Nice a proiectat un cap de motor înalt de 9 cm, cu acces ușor la unitatea de control prin capac. Un alt plus oferit de acest nou dispozitiv este lumina de curtoazie LED strălucitoare pentru a ilumina garajul la intrare, care este și programabilă astfel încât să rămână aprinsă până la 4 minute după terminarea manevrei.

Spido600 este primul motor de pe piata care are o baza metalica in spate , ceea ce il face o automatizare robusta si compacta . O alta dintre caracteristicile sale este cresterea calatoriei utile cu un nou ghidaj mai lung cu 20 cm, ideal pentru majoritatea usilor de garaj de pe piata.

În plus, ca urmare a angajamentului Nice de a crea  produse durabile și responsabile din punct de vedere ecologic , noul Spido600 este  format din ABS regenerat 75%  (acrilonitril butadien stiren).

Siguranța   este una dintre problemele care preocupă cel mai mult multinaționala italiană și de aceea noul motor Nice are un  sistem 'Phototest' care efectuează un test pe toate dispozitivele de siguranță instalate  la fiecare manevră, asigurându-se 100% că acestea funcționează corect.

În plus, este compatibil cu marginile de securitate mecanice , rezistive și optice. De asemenea, dispune de un sistem de forță cu auto-reglare care detectează automat schimbările în condițiile meteorologice sau în sistemul mecanic al ușii pentru a asigura funcționarea în siguranță încă de la prima instalare oferind mai puțină întreținere pe toată durata de viață a produsului.

Pe de alta parte, dispune de  'Functia Antifurt'  care, prin dobandirea unei incuietori electrice, permite programarea automatizarii astfel incat sa ramana blocata in cazul unei tentative de evaziune. O altă caracteristică pe care o oferă este  „Funcția Blackout” , care permite ușii garajului să se deschidă și să se închidă automat chiar și în cazul unei pene de curent.

Această nouă gamă de motoare de garaj a fost creată pentru a se conecta și a se integra cu  ecosistemul  Yubii Home , poarta de acces pentru controlul de la distanță a automatizărilor Nice cu receptor radio și a tuturor dispozitivelor inteligente, Z-Wave și Wi-Fi. Întotdeauna conectat datorită noilor interfețe BiDi Wi-Fi și BiDi Z-Wave. Toate acestea permit controlul, managementul și testarea, știind totul despre automatizarea ușilor în orice moment și oriunde cu  aplicația mobilă App Yubii.   În cazul oricărui incident, utilizatorul Spido600 poate rezolva singur problema, ușor și simplu, sau poate contacta direct instalatorul pentru asistență tehnică.